Reisverslag van Arjen en Froukje


March 2006
SMTWTFS
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Oudere verslagen

Zoekfunctie Reisverslag

Home » Archief » March 2006 » Uiltje

[Previous entry: "Terug in Ams"]

03/23/2006: "Uiltje"


Beste Lezers en Fans,

Het is mij een waar genoegen u te mogen mededelen dat het mij gelukt is mijn baasjes Froukje en Arjen alsnog op een overboekt vliegtuig te krijgen. Ze zijn in goede gezondheid en met slaaptekort aangekomen.

In de eerste plaats wil ik iedereen bedanken die (anoniem) onze verhalen gelezen heeft. In ons volle programma is het niet gelukt iedereen de persoonlijke aandacht te geven die verdiend werd. Elk berichtje werd gelezen en gewaardeerd. We hebben meer berichtjes van familie, vrienden en (ex-)collegas gekregen dan we hebben durven hopen. Mijn uile-hartje werd hierdoor erg verblijd.

Nog belangrijker zijn de mensen die mij foto-opdrachten (http://www.uiltje.com/landen/uiltjesopdracht.htm) gegeven hebben. Door hun creativiteit hebben we veel geld verzameld voor Terre des Hommes. Helaas is een enkele opdracht niet gelukt. Uiteraard zal de afwikkeling binnenkort geschieden, met de foto('s) en een persoonlijk bedankje. Het goede doel, binnen Terre des Hommes, zal dan ook bekend worden gemaakt. De laatste reisverhalen, en de achterstand in (opdracht) fotos zal dan ook bijgewerkt worden.

Komende paar weken zal ik proberen bij te komen in mijn nieuwe chinese vogelkooitje. Van hieruit zal ik toezien dat mijn baasjes de draad en hun werk weer oppakken. Een telefoontje/bezoek wordt altijd gewaardeerd. Zelf zullen ze ook hun sociale achterstand in proberen te halen.

Voor nu doe ik (volgens mijn oude uil-leermeester wijzheden) mijn oogjes en snaveltje toe en hoop ik u later te mogen begroeten.

Oehoe,

Uiltje